ízlés szerint só és frissen őrölt fekete bors.
Előkészítése: A nyúlhús zsírját eltávolítom. Sóval és borssal meghintem. Hosszúkás sütőtepsit kivajazok, és a nyúlgerincet belefektetem. Rászórom a kakukkfüvet. Befedem, és gyenge tűznél kb. 20 percig párolom.
Elkészítése: Ha a vaj már megbarnult, 2 evőkanál meleg vizet hozzáöntök, és a tüzet kissé felerősítem. Az edényt ismét befedem. A hagymát lábosba teszem, és a bort ráöntöm. Addig forralom, amíg 2-3 evőkanálnyi marad csak benne. A tejszínt apránként hozzáöntöm, és tovább forralom. Finom szitán átpasszírozom, még egyszer felforralom, majd a tűzről leveszem. Habverővel óvatosan belekeverem a tojássárgát. Sóval és borssal ízesítem. A gerincet kicsontozom, kockára vágom. Előmelegített tálra halmozom, meghintem a bazsalikommal, és a mártását köré öntöm.
Megjegyzés: saláta és friss francia kenyér illik hozzá.