A csontos nyúlhúst megmosom, kis darabokra aprítom, majd leszikkasztom. A megtisztított és apróra vágott vöröshagymát a felforrósított olajon sárgára fonnyasztom, ezután a tűzről lehúzva, elkeverem benne a pirospaprikát. Ráöntök két evőkanál vizet, és a tűzre visszatéve, ráteszem a húsdarabokat. Fehéredésig kevergetem a tűzön, majd hozzáadom a karikára vágott zöldségeket és a felszeletelt gombát. Megsózom, 3 liternyi vízzel felöntöm. Beleteszem a babérlevelet, a citromhéjat, a megtisztított és összezúzott fokhagymát, meghintem törött fekete borssal, és a húst puhára főzöm. A lisztet a tejföllel és a tejszínnel simára keverem, majd a forrásban lévő levest behabarom vele. Ismét felforralom, citromlével és csipetnyi cukorral ízesítem, végül a megmosott, lecsöpögtetett, és finomra metélt kaporral meghintem.