Nyúl terméktanács

Receptek

Citromos babéros nyúlraguleves

Hozzávalók 4 személyre: 75 dkg nyúllapocka, 1 csokor vegyes leveszöldség, 1 nagy fej vöröshagyma, 10 dkg laskagomba, 1 dl tejföl, 1 dl tejszín, 1 csapott evőkanál liszt, 3 gerezd fokhagyma, 1 teáskaná
Az összes recept megtekintése» Recept küldése»
Csomagolás igény szerint

Rakott nyúlcomb


Hozzávalók 4 személyre: 4 db kicsontozott nyúlcomb, 4 szem kemény paradicsom, 200 g füstölt mozzarella, a bundázáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa, só, bors, zsálya, a sütéshez olaj.

A kicsontozott combokat lapjában félbevágjuk, hogy 8 szelet húst kapjunk. A paradicsomokat vékonyra szeleteljük, a sajtot szintén felszeleteljük. Egy tepsit olajjal kikenünk, meghintjük zsemlemorzsával. A bundázáshoz a habosra felvert tojást sóval, borssal, zsályával fűszerezzük. A hússzeleteket szokásos módon lisztbe, a fűszeres tojásba és a zsemlemorzsába forgatva bundázzuk.

A bundázott hússzeleteket kevés olajban mindkét oldalukon világosra sütjük, majd a kikent tepsiben szorosan egymás mellé fektetjük. Tetejére fektetjük a sajtszeleteket és a paradicsomszeleteket, úgy, hogy teljesen felfedjék a hússzeleteket. Közepesen forró sütőben addig sütjük, amíg a megolvadt sajt és paradicsom össze nem sül.

Vissza a receptekhez

Pályázatok

Jelentkezési lapok
LEGFRISSEBB PÁLYÁZATOK:
összes pályázat
Bemutatkozó videónk
Statisztikák
Argórmarketing Centum
Készült az Agrármarketing Centrum támogatásával