Nyúl terméktanács

Receptek

Citromos babéros nyúlraguleves

Hozzávalók 4 személyre: 75 dkg nyúllapocka, 1 csokor vegyes leveszöldség, 1 nagy fej vöröshagyma, 10 dkg laskagomba, 1 dl tejföl, 1 dl tejszín, 1 csapott evőkanál liszt, 3 gerezd fokhagyma, 1 teáskaná
Az összes recept megtekintése» Recept küldése»
Csomagolás igény szerint

Zöldséges nyúlragu


Hozzávalók 4 személyre: 1 db házinyúl, 2 dl tejszín, 1-1 szál sárga- és fehérrépa, 2 szál szárzeller, 1 fej vöröshagyma, 1 csokor zellerzöld, 1 csokor bazsalikom, 3 evőkanál olivaolaj, só,

frissen őrölt bors.

 

A konyhakész csontos házinyulat kisebb darabokra vágjuk. A zöldségeket tisztítás után fölkarikázzuk, a hagymát egészen apróra vágjuk. A bazsalikom- és zellerleveleket felaprítjuk. A húsdarabokat besózzuk.

Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd sorban egymás mellé fektetjük a húsdarabokat. Ha az alsó felük megpirult, megfordítjuk. Rögtön a serpenyőbe szórjuk a zöldségeket és a fűszereket, végül a tejszínt is ráöntjük. Lefedve 25-30 percig pároljuk, közben egyszer a húsdarabokat még megfordítjuk. Akkor kész, ha a mártás a zöldségekkel besűrűsödött.

 

Vissza a receptekhez

Pályázatok

Jelentkezési lapok
LEGFRISSEBB PÁLYÁZATOK:
összes pályázat
Bemutatkozó videónk
Statisztikák
Argórmarketing Centum
Készült az Agrármarketing Centrum támogatásával