1 mokkáskanál őrölt feketebors, kevés zsemlemorzsa, 1 tojás.
A töltelékhez az apró kockára vágott zsemlekockákra ráöntjük a felvert tojást, a tejfölt és az olivaolajat. Néhány perc múlva villával szétnyomjuk a masszát, hogy jól elkeveredjenek a hozzávalók. Sózzuk, megborsozzuk. Összekeverjük a finomra vágott hagymával, petrezselyemmel, zsályával. Ha túl lágy, kevés zsemlemorzsát keverünk hozzá, hogy jól kenhető legyen.
A konyhakész nyulat hasára fordítjuk, a gerinc mellett kezdve az egész nyulat egyben kicsontozzuk. Hosszú téglalapot kapunk. Rákenjük a tölteléket, a combnál kezdve szorosan feltekerjük, és alufóliába csomagoljuk. Akkor a lábasban, amibe a tekercs elfér, sós vizet forralunk és kb. 40 percig kis lángon főzzük. Kiborítjuk a fóliából, és néhány percig pirítjuk. Ha már nem forró, éles késsel ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A levet felére beforralva kevés borssal és zsályával ízesítve aláöntjük. Grillezett, sajttal töltött paradicsommal tálaljuk.