Nyúl terméktanács

Receptek

Citromos babéros nyúlraguleves

Hozzávalók 4 személyre: 75 dkg nyúllapocka, 1 csokor vegyes leveszöldség, 1 nagy fej vöröshagyma, 10 dkg laskagomba, 1 dl tejföl, 1 dl tejszín, 1 csapott evőkanál liszt, 3 gerezd fokhagyma, 1 teáskaná
Az összes recept megtekintése» Recept küldése»
Csomagolás igény szerint

Tűzött nyúlmáj


Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg házinyúlmáj, 8 szelet bacon (császárszalonna), 5 dkg juhtúró, 1-1 teáskanál majoránna és mustár, ízlés szerint frissen őrölt fekete bors.

Előkészítése: A grillsütőt előmelegítem. A májról letisztítom az inakat meg a zsírt, és egyben hagyom.

Elkészítése: A majoránnát összekeverem a mustárral, és mindegyik májdarabot bekenem vele. Egy-egy szalonnaszeletbe egy-egy májdarabot csomagolok, majd fogvájóval megtűzöm. A kis "csomagokat" a grillsütő rácsára rakom. A szalonnás májdarabok mindkét oldalát addig sütöm, amíg a szalonna zsírja csepegni nem kezd. Ekkor tetejüket a juhtúróval megkenem, és a sütőbe visszatéve, éppen csak színesre sütöm.

Megjegyzés: friss kenyér és paradicsom- vagy paprikasaláta illik hozzá.

Vissza a receptekhez

Pályázatok

Jelentkezési lapok
LEGFRISSEBB PÁLYÁZATOK:
összes pályázat
Bemutatkozó videónk
Statisztikák
Argórmarketing Centum
Készült az Agrármarketing Centrum támogatásával