1 teáskanál piros fűszerpaprika, 1 mokkáskanál törött bors, 2 gerezd fokhagyma.
Előkészítése: tűzálló tálat vagy tepsit kiolajozok. Kis tálkában összekeverem a lisztet, a vegetát, a pirospaprikát és a borsot. A nyers burgonyát meghámozom, karikákra vágom, és mély tálba rakom. A hagymát és a zöldpaprikát vékonyra karikázom. A nyulat darabjaira vágom, hártyáitól és zsírjától megfosztom. A tejfölt megsózom, és a zúzott fokhagymát belekeverem.
Elkészítése: a megsózott nyúldarabokat a fűszeres lisztben megmártom. A burgonyára rászórom a megmaradt fűszeres lisztet, majd jól összerázom, és a tepsiben egyenletesen elterítem. A hagymát és a zöldpaprikát elosztom a burgonyán, ezután sorban, egymás mellett elhelyezem rajta a lisztes húsdarabokat. Reszelt sajttal megszórom, fokhagymás tejföllel lelocsolom, majd lefedem, és alufóliával szorosan betakarom. Előmelegített, közepes hőfokú sütőben 45-50 percig párolom, végül a tetejét levéve, pirosra pirítom.
Megjegyzés: fedő nélkül csak rövid ideig sütöm, mert a sajt miatt hamar megég.