Nyúl terméktanács

Receptek

Citromos babéros nyúlraguleves

Hozzávalók 4 személyre: 75 dkg nyúllapocka, 1 csokor vegyes leveszöldség, 1 nagy fej vöröshagyma, 10 dkg laskagomba, 1 dl tejföl, 1 dl tejszín, 1 csapott evőkanál liszt, 3 gerezd fokhagyma, 1 teáskaná
Az összes recept megtekintése» Recept küldése»
Csomagolás igény szerint

Nyúlcomb tárkonyos mártásban


Hozzávalók 4 személyre: 75 dkg házinyúllapocka, 1 db, vékony karikákra vágott, piros színű paprika, 1 dl tejföl, 2 dkg vaj, 1 finomra vágott apró hagyma, 4-6 friss tárkonylevél,

1 teáskanál tárkonyecet, 1 dl tyúkhúslé (kockából), 1 teáskanál tárkonyos mustár, ízlés szerint só és frissen őrölt fekete bors.

Előkészítése: A nyúlhús-darabokat megmosom, leszárítom, és sóval-borssal bedörzsölöm. A paprikát vékony karikákra vágom, a tárkonylevelet finomra metélem.

Elkészítése: A hagymát a vajjal üvegesre párolom. A húsdarabokat rárakom, hozzáteszem a tárkonyt és a paprika-karikákat, majd a tárkonyecettel és a húslével meglocsolom. Befedve, 30 percig párolom. Eztán a tejfölt belekeverem, felforralom. 5 percig főzöm, majd a mustárt belekeverem. Ha szükséges, sóval, borssal utána fűszerezem.

Megjegyzés: köretnek színes metéltet és párolt cukorborsót tálalok mellé.

Vissza a receptekhez

Pályázatok

Jelentkezési lapok
LEGFRISSEBB PÁLYÁZATOK:
összes pályázat
Bemutatkozó videónk
Statisztikák
Argórmarketing Centum
Készült az Agrármarketing Centrum támogatásával