1 teáskanál tárkonyecet, 1 dl tyúkhúslé (kockából), 1 teáskanál tárkonyos mustár, ízlés szerint só és frissen őrölt fekete bors.
Előkészítése: A nyúlhús-darabokat megmosom, leszárítom, és sóval-borssal bedörzsölöm. A paprikát vékony karikákra vágom, a tárkonylevelet finomra metélem.
Elkészítése: A hagymát a vajjal üvegesre párolom. A húsdarabokat rárakom, hozzáteszem a tárkonyt és a paprika-karikákat, majd a tárkonyecettel és a húslével meglocsolom. Befedve, 30 percig párolom. Eztán a tejfölt belekeverem, felforralom. 5 percig főzöm, majd a mustárt belekeverem. Ha szükséges, sóval, borssal utána fűszerezem.
Megjegyzés: köretnek színes metéltet és párolt cukorborsót tálalok mellé.