ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors.
Előkészítése: A sütőt 220 fokra előmelegítem. A megmosott nyulat szárazra törülöm, a belsejét sóval, borssal bedörzsölöm. 4 evőkanál mustárral bekenem, és néhány tárkonylevelet rászórok.
A nyulat szalonnaszeletekbe tekerem, és konyhai cérnával összekötözöm. Kivajazott serpenyőbe helyezem és befedem. A sütőben egy órán keresztül párolom. Az utolsó öt percben a szalonnát lebontom róla, és fedetlenül barnára pirítom. A tejfölt a megmaradt mustárral és a cayenni borssal összekeverem. A pecsenyelevet a borral felöntöm és felforralom. A tejfölös mustárt hozzáadom, és addig főzöm, amíg egészen sűrű mártás nem lesz belőle. A megsült nyulat kicsontozom, a gerincet felszeletelem, és a mártást külön tálalom mellé.
Tipp: Darabokra vágva is készíthető. A gerincet csak a sütési ideje felénél teszem hozzá. Kelbimbó illik mellé.